Stock tank in je tuin als zwembad, hot tub of ijsbad?

Ontdek de trend: Stock Tank pools in je tuin

Heb je al gehoord van de nieuwste trend die Pinterest en tuinblogs heeft veroverd? Het is de stock tank pool, een charmant en duurzaam alternatief voor het traditionele plastic zwembad. Misschien vraag je je af, wat is dat nu precies? Ik ben hier om het je uit te leggen en je te inspireren met dit innovatieve idee.

Stock tanks, in de VS al lang gebruikt als drinkbakken voor vee, hebben een creatieve metamorfose ondergaan. Een paar jaar geleden begonnen Amerikanen deze robuuste bakken om te toveren tot sfeervolle zwembaden. Gemaakt van verzinkt staal zijn ze niet alleen sterk en duurzaam, maar ook glad aan de binnenkant en volledig waterdicht.

Waarom een Stock Tank pool?
De keuze voor een stock tank als zwembad in je tuin biedt verschillende voordelen. Ze zijn milieuvriendelijk, uiterst duurzaam en staan garant voor jarenlang zwemplezier. Bovendien zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij het gegalvaniseerde staal. Met hun strakke, ronde vorm en industriële uitstraling kunnen ze moeiteloos worden geïntegreerd in elke tuinstijl, van modern tot rustiek.

Ook populair als ijsbad
Ga jij liever voor een heerlijke ijsbad-sessie? De stocktanks zijn ook populair als ijsbad. De drinkbakken hebben de juiste afmetingen en inhoud voor een heerlijk bad! Zo pakt Rico Verhoeven een ijsbad na zijn training laat hij op zijn Instagram zien. 

Tips voor de installatie
Het installeren van een stock tank pool is verrassend eenvoudig. Je kunt kiezen om een of meerdere gaten te boren voor een filterpomp, wat helpt om het water schoon en fris te houden. Wil je echt creatief worden? Overweeg dan om je zwembad te omringen met prachtige planten, een houten dek of zelfs een zonneverwarmingssysteem om het zwemseizoen te verlengen.

Stock tank pools zijn een fantastische manier om duurzaamheid, stijl en plezier te combineren in je tuin. 

Zo wordt je nieuwe zwembad de perfecte plek voor zowel ontspanning als gezellige tuinfeestjes en maak ja van je tuin deze zomer de place to be!

Stocktank kopen? 
Deze absolute trend in je tuin of huis nu ook, uit voorraad, verkrijgbaar in Nederland en België: suevia.nl/Producten/weidedrinksystemen/stocktanks 

Inspiratie nodig? Pinterest staat boordevol leuke ideeën

De stock tanks zijn niet alleen leuk als zwembad of ijsbad. Ze kunnen ook gebruikt worden als hot tub, plantenbak of vijver. Ze staan ook leuk als bad in huis of misschien zoek je een degelijk bad om je hond te laten afkoelen in de zomer? Het kan allemaal!

Ga voor meer inspiratie naar: nl.pinterest.com/Sueviabn

Stock tank in je tuin als zwembad, hot tub of ijsbad?
Schuiven naar boven